Bonito Hostel

Bonito
Bonito Hostel Öne Çıkan Resim
Bonito Hostel Dış Mekan
Bonito Hostel Dış Mekan
Bonito Hostel Kahvaltı
Bonito Hostel Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Bonito Hostel
Rua Doutor Pires 850 , Bonito

Bonito bölgesindeki Bonito Hostel konaklamanızda Jiboia Project ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lobo Guara Bike Adventure ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Özgürlük Meydanı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Bonito Kongre Merkezi ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak Odası
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Superior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x