Pousada Casa dos Contos

Ouro Preto
Pousada Casa dos Contos Öne Çıkan Resim
Pousada Casa dos Contos Dış Mekan
Pousada Casa dos Contos Dış Mekan
Pousada Casa dos Contos Dış Mekan
Pousada Casa dos Contos İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Pousada Casa dos Contos
Rua Camilo de Brito Nº 31 Centro , Ouro Preto

Pousada Casa dos Contos misafirlere Ouro Preto merkezinde, Astronomi Gözlemevi yakınında ve Museum of Science and Technique ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Minereoloji Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Museu da Inconfidencia (Inconfidencia Müzesi) ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x