Grande Hotel de Ouro Preto

Ouro Preto
Grande Hotel de Ouro Preto Öne Çıkan Resim
Grande Hotel de Ouro Preto Dış Mekan
Grande Hotel de Ouro Preto Dış Mekan
Grande Hotel de Ouro Preto Dış Mekan
Grande Hotel de Ouro Preto Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Grande Hotel de Ouro Preto
R. Sen. Rocha Lagoa, 164 , Ouro Preto

Grande Hotel de Ouro Preto misafirlere Ouro Preto merkezinde, Vale dos Contos Parkı ve Casa dos Contos Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kutsal Sanat Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Nossa Senhora do Pilar Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x