Pousada Casa Búzios

Região Dos Lagos, Humaita
Pousada Casa Búzios Genel
Pousada Casa Búzios Genel
Pousada Casa Búzios Öne Çıkan Resim
Pousada Casa Búzios Dış Mekan
Pousada Casa Búzios Dış Mekan
Image More +128 fotoğraf
Pousada Casa Búzios
Rua do Morro de Humaitá, casa 1 Humaita Região Dos Lagos, Humaita

Pousada Casa Búzios Buzios merkezinde, Brigitte Bardot Heykeli ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Orla Bardot ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Bones Plajı ile 0,7 km (0,4 mi) ve Azeda Plajı ile 0,9 km (0,6 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Beija Flor
Room
Suite Sereno
Room
Suite Brisa
Room
Suite Jangada
Room
Suite Canoa
Room
Suite Alquimista

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x