Hotel El Cazar

Região Dos Lagos, Humaita
Hotel El Cazar Genel
Hotel El Cazar Genel
Hotel El Cazar Genel
Hotel El Cazar Öne Çıkan Resim
Hotel El Cazar Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel El Cazar
Rua Humaitá 6 Região Dos Lagos, Humaita

Hotel El Cazar misafirlere Buzios merkezinde, Buziosnauta ve Armacao Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rua das Pedras ile 0,6 mi (1 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Buzios bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x