Pousada Canto dos Passaros

Porto das Dunas
Pousada Canto dos Passaros Genel
Pousada Canto dos Passaros Genel
Pousada Canto dos Passaros Öne Çıkan Resim
Pousada Canto dos Passaros Dış Mekan
Pousada Canto dos Passaros Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Pousada Canto dos Passaros
259 R. Aniquim , Porto das Dunas

Pousada Canto dos Passaros misafirlere Aquiraz (Porto das Dunas) bölgesinde, Praia do Japao ve Beach Park Su Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Porto das Dunas Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Praia do Futuro ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Traditional Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x