Pousada Canto dos Passaros

Porto das Dunas
Pousada Canto dos Passaros Öne Çıkan Resim
Pousada Canto dos Passaros İç Mekan
Pousada Canto dos Passaros İç Mekan
Pousada Canto dos Passaros İç Mekan
Pousada Canto dos Passaros İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Pousada Canto dos Passaros
Rua Cação 259, Aquiraz , Porto das Dunas

Pousada Canto dos Passaros konaklamanızda Aquiraz (Porto das Dunas) bölgesinde, Beach Park Su Parkı ve Eolic Rüzgar Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Porto das Dunas Plajı ile 1,8 km (1,1 mil) ve Prainha Plajı ile 7,9 km (4,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Quadruplo com ar condicionado
Room
Quarto Triplo com ar condicionado
Room
Quarto Familia
Room
Quarto quadruplo
Room
Quarto Triplo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x