Pousada Beijo do Vento

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Beijo do Vento Genel
Pousada Beijo do Vento Genel
Pousada Beijo do Vento Öne Çıkan Resim
Pousada Beijo do Vento Dış Mekan
Pousada Beijo do Vento İç Mekan
Image More +75 fotoğraf
Pousada Beijo do Vento
Alto do Mucugê, 730 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada Beijo do Vento misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Mucuge Caddesi ve Shopping d'Ajuda ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pousada otel Mucuge Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Parracho Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Posuada otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler posuada otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Quarto Deluxe vista parcial para o mar
Room
Quarto Deluxe Vista frontal do mar
Room
Quarto Deluxe, banheira de hidromassagem interna
Room
Quarto Deluxe, banheira de hidromassagem externa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x