Pousada Alto da Pipa

Tibau Do Sul
Pousada Alto da Pipa Öne Çıkan Resim
Pousada Alto da Pipa Dış Mekan
Pousada Alto da Pipa Dış Mekan
Pousada Alto da Pipa Dış Mekan
Pousada Alto da Pipa İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Pousada Alto da Pipa
Rua da Gameleira, 555 Praia da Pipa , Tibau Do Sul

Pousada Alto da Pipa misafirlere Tibau do Sul bölgesinde, plaj yakınında, Dolphins Körfezi Plajı ve Pipa Ekolojik Korunağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Pipa Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Love Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x