ThalassaGarden Hotel - Pousada

Tibau Do Sul
ThalassaGarden Hotel - Pousada Genel
ThalassaGarden Hotel - Pousada Genel
ThalassaGarden Hotel - Pousada Genel
ThalassaGarden Hotel - Pousada Genel
ThalassaGarden Hotel - Pousada Genel
Image More +123 fotoğraf
ThalassaGarden Hotel - Pousada
Rua da Mata, 321 Centro, Praia da Pipa , Tibau Do Sul

ThalassaGarden Hotel - Pousada misafirlere Tibau do Sul bölgesinde, plaj yakınında, Pipa Plajı ve Dolphins Körfezi Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Love Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Chapadao Parkı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire (Double or Twin)
Apart
Apart Daire (Master)
Premium
Premium Dağ Evi (Double or Twin)
Dağ
Dağ Evi (Private)
Room
Premium Dağ Evi (Triple)
Room
Family Süit, Özel Banyo (Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x