Pousada Agua Viva

Grande Recife, Ipojuca
Pousada Agua Viva Öne Çıkan Resim
Pousada Agua Viva Dış Mekan
Pousada Agua Viva Dış Mekan
Pousada Agua Viva Yerinde Yemek
Pousada Agua Viva Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Pousada Agua Viva
R. Gameleira Grande Recife, Ipojuca

Pousada Agua Viva misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Merepe Plajı ve Porto de Galinhas Beach yakınında. Bu pousada otel Maracaipe Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Muro Alto Plajı ile 4,4 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Premium Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x