MANAWA BEACH FLAT

Grande Recife, Ipojuca
MANAWA BEACH FLAT Genel
MANAWA BEACH FLAT Dış Mekan
MANAWA BEACH FLAT Dış Mekan
MANAWA BEACH FLAT Dış Mekan
MANAWA BEACH FLAT Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
MANAWA BEACH FLAT
Estrada de Porto de Galinhas s/n Grande Recife, Ipojuca

MANAWA BEACH FLAT misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Merepe Plajı yakınında ve Porto de Galinhas Doğal Havuzları ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Cupe Plajı ile 2 km (1,2 mi) ve Maracaipe Plajı ile 2,4 km (1,5 mi) mesafede.

Misafirler için küçük mutfak olan 4 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x