Poseidon Residence

Western Sicily, San Vito Lo Capo
Poseidon Residence Öne Çıkan Resim
Poseidon Residence Dış Mekan
Poseidon Residence Dış Mekan
Poseidon Residence Dış Mekan
Poseidon Residence Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Poseidon Residence
via P.S. Mattarella 24/28 Western Sicily, San Vito Lo Capo

Poseidon Residence konaklamanızda San Vito Lo Capo merkezinde, Ana Kilise ve San Vito Lo Capo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Aziz Crescentia Şapeli ile 2,8 km ve Tonnara del Secco ile 3,5 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Veranda, Zemin Kat
Stüdyo,
Stüdyo, Kule
Grand
Grand Stüdyo, Veranda, Zemin Kat
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Veranda, Zemin Kat
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x