Affittacamere Isule

Western Sicily, San Vito Lo Capo
Affittacamere Isule Öne Çıkan Resim
Affittacamere Isule Dış Mekan
Affittacamere Isule Dış Mekan
Affittacamere Isule Dış Mekan
Affittacamere Isule İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Affittacamere Isule
Via Pier Santi Mattarella 40 Western Sicily, San Vito Lo Capo

Affittacamere Isule misafirlere San Vito Lo Capo bölgesinde, plajda, Ana Kilise ve Sanctuary Square yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon San Vito Lo Capo Plajı ile 0,2 mi (0,2 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Veranda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x