Poseidon Mansion

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Poseidon Mansion Öne Çıkan Resim
Poseidon Mansion Dış Mekan
Poseidon Mansion Dış Mekan
Poseidon Mansion Dış Mekan
Poseidon Mansion İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Poseidon Mansion
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Bu villa misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Oia Kalesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Kamari Plajı ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve minibar sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x