Fotinos Houses

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Fotinos Houses Genel
Fotinos Houses Genel
Fotinos Houses Genel
Fotinos Houses Genel
Fotinos Houses Genel
Image More +69 fotoğraf
Fotinos Houses
Oia Cyclades Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Fotinos Houses konaklamanızda Santorini bölgesinde, Maritime Museum ile 0,3 km (0,2 mi) ve Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 15,4 km (9,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan villa Arkeoloji Müzesi ile 15,6 km (9,7 mi) ve Kamari Plajı ile 20,9 km (13 mi) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit
Traditional
Traditional Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x