Posada Doña Luisa

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Posada Doña Luisa Genel
Posada Doña Luisa Genel
Posada Doña Luisa Genel
Posada Doña Luisa Öne Çıkan Resim
Posada Doña Luisa Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Posada Doña Luisa
7a Ave Norte #4 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Posada Doña Luisa misafirlere Antigua Guatemala merkezinde, Centro de Formación de la Cooperación Española yakınında ve El Reposo Spa ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Central Park ile 0,4 mi (0,7 km) ve Casa Santo Domingo Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x