Posada Don Diego

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Posada Don Diego Öne Çıkan Resim
Posada Don Diego Dış Mekan
Posada Don Diego İç Mekan
Posada Don Diego İç Mekan
Posada Don Diego Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Posada Don Diego
6 Avenida Norte # 52 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki Posada Don Diego size Central Park yakınında ve Antigua Guatemala Katedrali ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Antigua Guatemala Colonial Sanat Müzesi ile 0,4 km (0,3 mil) ve Santa Catalina Kemeri ile 0,7 km (0,5 mil) mesafede.

Küçük otelin restoranı Cafe Don Diego misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (4 single beds)
Room
Standard Oda (double bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x