Posada del Río

Colonia del Sacramento
Posada del Río Öne Çıkan Resim
Posada del Río Dış Mekan
Posada del Río Dış Mekan
Posada del Río İç Mekan
Posada del Río Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Posada del Río
Washington Barbot 258 , Colonia del Sacramento

Posada del Río misafirlere Colonia del Sacramento merkezinde, Rio de la Plata ve Puerta de la Ciudadela ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Matriz Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Bastion del Carmen Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x