Hotel Italiano

Colonia del Sacramento
Hotel Italiano Genel
Hotel Italiano Genel
Hotel Italiano Öne Çıkan Resim
Hotel Italiano Dış Mekan
Hotel Italiano Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Italiano
Intendente Suarez 105 esquina Manuel de Lobo , Colonia del Sacramento

Colonia del Sacramento bölgesindeki Hotel Italiano konaklamanızda, Porton de Campo ve Rio de la Plata ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel 25 Mayıs Meydanı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Colonia Limanı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x