Porto Rooms & Suite

Napoli
Porto Rooms & Suite Öne Çıkan Resim
Porto Rooms & Suite Dış Mekan
Porto Rooms & Suite İç Mekan
Porto Rooms & Suite İç Mekan
Porto Rooms & Suite İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Porto Rooms & Suite
Via Sedile di Porto 18 , Napoli

Porto Rooms & Suite misafirlere Napoli merkezinde, Napoli Limanı ve Piazza del Plebiscito ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Mangi e Bevi Porto Rooms & Suite misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu oda ve kahvaltı sunan otelde, konaklama yeri dışında otopark var.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Serenity)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Happiness)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Harmony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x