B&B Napul'art

Napoli
B&B Napul'art Genel
B&B Napul'art Genel
B&B Napul'art Öne Çıkan Resim
B&B Napul'art Dış Mekan
B&B Napul'art Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
B&B Napul'art
Via Sedile di Porto, 18 , Napoli

B&B Napul'art misafirlere Napoli merkezinde, Napoli Limanı ve Piazza del Plebiscito ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 1,3 mi (2,2 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Pulcinella)
Oda
Oda (Eduardo)
Oda
Oda (Totò)
Room
Oda (Filumena)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x