Porto das Naus Praia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Porto das Naus Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Porto das Naus Praia Hotel Dış Mekan
Porto das Naus Praia Hotel Dış Mekan
Porto das Naus Praia Hotel Dış Mekan
Porto das Naus Praia Hotel Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Porto das Naus Praia Hotel
Av. Beira Mar Mundai Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Porto das Naus Praia Hotel misafirlere Porto Seguro bölgesinde, plaj yakınında, Mundai Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Complexo de Lazer Toa Toa ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Muta Plajı ile 5,9 mi (9,6 km) ve Praia de Curuipe Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x