Garça Branca Praia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Garça Branca Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Garça Branca Praia Hotel Dış Mekan
Garça Branca Praia Hotel Dış Mekan
Garça Branca Praia Hotel Dış Mekan
Garça Branca Praia Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Garça Branca Praia Hotel
Av. Beira Mar, km 7-Praia de Taperapuan Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Garça Branca Praia Hotel misafirlere Porto Seguro (Taperapua Plajı) bölgesinde, Mundai Plajı ve Complexo de Lazer Toa Toa yakınında. Bu otel Muta Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Axe Moi Eğlence Kompleksi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Balkon
Room
Economy Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x