Porto da Serra Hotel

Gravata
Porto da Serra Hotel Genel
Porto da Serra Hotel Genel
Porto da Serra Hotel Genel
Porto da Serra Hotel Genel
Porto da Serra Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Porto da Serra Hotel
Rua 4 de Outubro, 629 Nossa Senhora Aparecida , Gravata

Gravata bölgesindeki Porto da Serra Hotel konaklamanızda Sant'Ana Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Feitosa Erasmo Stadı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Üç Kral Anıtı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Rodolfo de Moraes Park ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

4 spa küveti ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x