Hotel Portal de Gravatá

Gravata
Hotel Portal de Gravatá Genel
Hotel Portal de Gravatá Genel
Hotel Portal de Gravatá Genel
Hotel Portal de Gravatá Genel
Hotel Portal de Gravatá Genel
Image More +23 fotoğraf
Hotel Portal de Gravatá
BR 232, Km 82 , Gravata

Hotel Portal de Gravatá misafirlere Gravata (Novo Gravatá) bölgesinde, Sonho de Crianca Müzesi ve Sant'Ana Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Feitosa Erasmo Stadı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Üç Kral Anıtı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 88 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Master/Premium

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x