Porto Castello

Decentralized Administration Of The Aegean, Exo Gialos
Porto Castello Öne Çıkan Resim
Porto Castello Dış Mekan
Porto Castello Dış Mekan
Porto Castello Dış Mekan
Porto Castello Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Porto Castello
Exo Gialos Decentralized Administration Of The Aegean, Exo Gialos

Porto Castello misafirlere Santorini bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ve Vourvoulos Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kamari Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Antik Thira ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x