Sienna Eco Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Sienna Eco Resort Genel
Sienna Eco Resort Genel
Sienna Eco Resort Öne Çıkan Resim
Sienna Eco Resort Dış Mekan
Sienna Eco Resort Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Sienna Eco Resort
Exo Gialos, Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Sienna Eco Resort misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Ege Adaları yakınında ve Agios Nikolaos Manastırı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Kamari Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Antik Thira ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LCD televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Premium
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Zemin Kat
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x