Port Hotel

Eastbourne Deniz Kıyısı
Port Hotel Genel
Port Hotel Genel
Port Hotel Öne Çıkan Resim
Port Hotel Dış Mekan
Port Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Port Hotel
11-12 Royal Parade , Eastbourne Deniz Kıyısı

Port Hotel misafirlere Eastbourne (Eastbourne Kent Merkezi) bölgesinde, Eastbourne Plajı yakınında ve Redoubt Kalesi ve Askeri Müzesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beachy Head ile 3,9 mi (6,2 km) ve Eastbourne İskelesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Port yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 odada espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Business
Business Kulübe
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x