Port Douglas Apartments

Port Douglas
Port Douglas Apartments Genel
Port Douglas Apartments Genel
Port Douglas Apartments Genel
Port Douglas Apartments Öne Çıkan Resim
Port Douglas Apartments Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Port Douglas Apartments
63 Macrossan St , Port Douglas

Bu apart daire misafirlere Port Douglas bölgesinde, eğlence bölgesinde, Great Barrier Reef ve Macrossan Street yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Four Mile Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Flagstaff Hill ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x