Poros Vista Hotel

Galatas
Poros Vista Hotel Öne Çıkan Resim
Poros Vista Hotel Dış Mekan
Poros Vista Hotel Kahvaltı
Poros Vista Hotel Yerinde Yemek
Poros Vista Hotel Yatak Takımları
Image More +46 fotoğraf
Poros Vista Hotel
25 MARTIOY , Galatas

Poros Vista Hotel misafirlere Troizinia (Galatas) bölgesinde, Poros Feribot Terminali ve Kanali Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Poros Deniz Kabukluları Müzesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Poros Saat Kilisesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x