Hotel Dionysos

Aegean Sea, Poros
Hotel Dionysos Öne Çıkan Resim
Hotel Dionysos Dış Mekan
Hotel Dionysos Dış Mekan
Hotel Dionysos Dış Mekan
Hotel Dionysos Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Dionysos
78 Papadopoulou Street Aegean Sea, Poros

Hotel Dionysos misafirlere Poros bölgesinde, plaj yakınında, Poros Feribot Terminali ve Kanali Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Poros Deniz Kabukluları Müzesi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Poros Saat Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Dionysos Bistro yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x