Pontechiesa

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Pontechiesa Genel
Pontechiesa Genel
Pontechiesa Genel
Pontechiesa Genel
Pontechiesa Genel
Image More +36 fotoğraf
Pontechiesa
Via Dei Marangoni 3 Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Pontechiesa misafirlere Cortina d'Ampezzo merkezinde, Dolomit ve Regole d'Ampezzo Etnografya Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 2,7 mi (4,3 km) ve Misurina Gölü ile 9,7 mi (15,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Pontechiesa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

31 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x