Ponte las Cholas Beach House

Gran Canaria, Guanarteme
Ponte las Cholas Beach House Genel
Ponte las Cholas Beach House Genel
Ponte las Cholas Beach House Öne Çıkan Resim
Ponte las Cholas Beach House Oda Düzeni
Ponte las Cholas Beach House Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Ponte las Cholas Beach House
Calle California 38 Gran Canaria, Guanarteme

Ponte las Cholas Beach House size Las Palmas de Gran Canaria merkezinde, Mesa y Lopez Caddesi ve Las Canteras Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Las Palmas Limanı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Santa Catalina Parkı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

4 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x