Pondok Sunari Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Pondok Sunari Ubud Öne Çıkan Resim
Pondok Sunari Ubud Oda Manzaraları
Pondok Sunari Ubud Oda Düzeni
Pondok Sunari Ubud Oda Düzeni
Pondok Sunari Ubud Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Pondok Sunari Ubud
Jalan Sandat No. 29 Lesser Sunda Islands, Ubud

Pondok Sunari Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x