Capung Cottage

Lesser Sunda Islands, Ubud
Capung Cottage Öne Çıkan Resim
Capung Cottage Dış Mekan
Capung Cottage Oda Manzaraları
Capung Cottage Banyo Tipleri
Capung Cottage Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Capung Cottage
Jl. Sandat,Ubud, Gianyar Lesser Sunda Islands, Ubud

Capung Cottage misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x