Pondok Pundi Village Inn

Lesser Sunda Islands, Ubud
Pondok Pundi Village Inn Öne Çıkan Resim
Pondok Pundi Village Inn Dış Mekan
Pondok Pundi Village Inn Dış Mekan
Pondok Pundi Village Inn Dış Mekan
Pondok Pundi Village Inn Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Pondok Pundi Village Inn
Jl. Monkey Forest Lesser Sunda Islands, Ubud

Pondok Pundi Village Inn misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı yakınında ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sanur Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Icip Icip ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x