Bumi Muwa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Bumi Muwa Ubud Genel
Bumi Muwa Ubud Öne Çıkan Resim
Bumi Muwa Ubud Dış Mekan
Bumi Muwa Ubud Kahvaltı
Bumi Muwa Ubud Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Bumi Muwa Ubud
Monkey Forest Lesser Sunda Islands, Ubud

Bumi Muwa Ubud misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı yakınında ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Sanur Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x