Pondok Indah Citarum

Lesser Sunda Islands, Denpasar
Pondok Indah Citarum Öne Çıkan Resim
Pondok Indah Citarum Dış Mekan
Pondok Indah Citarum Dış Mekan
Pondok Indah Citarum Dış Mekan
Pondok Indah Citarum Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Pondok Indah Citarum
Jalan Tukad Citarum O Blok VIII No. 8 Lesser Sunda Islands, Denpasar

Denpasar bölgesindeki Pondok Indah Citarum konaklamanızda, Bali Quad Discovery Tours ve Tayland Kraliyet Konsolosluğu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanur Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Legian Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x