Point Villa Danang Golf Course

Orta Vietnam, Tân Lưu
Point Villa Danang Golf Course Öne Çıkan Resim
Point Villa Danang Golf Course Dış Mekan
Point Villa Danang Golf Course Dış Mekan
Point Villa Danang Golf Course Dış Mekan
Point Villa Danang Golf Course İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Point Villa Danang Golf Course
Truong Sa Hoa Hai Orta Vietnam, Tân Lưu

Bu villa misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Non Nuoc Taş Oymacılığı Köyü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Han River ile 4,2 mi (6,7 km) ve Dragon Köprüsü ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz keyfi sizi bekliyor. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Golf Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x