Johnny's Apartment & Ocean Villa

Orta Vietnam, Tân Lưu
Johnny's Apartment & Ocean Villa Öne Çıkan Resim
Johnny's Apartment & Ocean Villa Dış Mekan
Johnny's Apartment & Ocean Villa İç Mekan
Johnny's Apartment & Ocean Villa Kahvaltı
Johnny's Apartment & Ocean Villa Yerinde Yemek
Image More +56 fotoğraf
Johnny's Apartment & Ocean Villa
Truong Sa Hoa Hai , Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Tân Lưu

Johnny's Apartment & Ocean Villa misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Non Nuoc Taş Oymacılığı Köyü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Han River ile 4,3 mi (6,9 km) ve Dragon Köprüsü ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x