Point B Guest House

Route 62, Cape Town
Point B Guest House Genel
Point B Guest House Genel
Point B Guest House Genel
Point B Guest House Genel
Point B Guest House Genel
Image More +105 fotoğraf
Point B Guest House
14 Pine Road Green Point Route 62, Cape Town

Cape Town (Green Point) bölgesindeki Point B Guest House misafirlere Green Point Park ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cape Town Stadyumu ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Two Oceans Aquarium ile 2,2 km ve Camps Bay Plajı ile 6,4 km mesafede.

Point B yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Oda, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x