Poeta Pension

Jeju Adası, Seogwipo
Poeta Pension Öne Çıkan Resim
Poeta Pension Dış Mekan
Poeta Pension Dış Mekan
Poeta Pension Dış Mekan
Poeta Pension Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Poeta Pension
713, Sinhwayeoksa-ro, Andeok-myeon Jeju Adası, Seogwipo

Seogwipo (Jungmun) bölgesindeki Poeta Pension misafirlere Hello Kitty Island alışveriş merkezi ve Camellia Tepesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Soingook Tema Parkı ile 5 km (3,1 mil) ve Jeju Shinhwa World ile 6,7 km (4,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 41-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda (Jetted bathtub)
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Teras
Room
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x