Mercure Ambassador Jeju

Jeju Adası, Seogwipo
Mercure Ambassador Jeju Genel
Mercure Ambassador Jeju Genel
Mercure Ambassador Jeju Öne Çıkan Resim
Mercure Ambassador Jeju Dış Mekan
Mercure Ambassador Jeju Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Mercure Ambassador Jeju
365, Hanchang-ro, Andeok-myeon Jeju Adası, Seogwipo

Mercure Ambassador Jeju misafirlere Seogwipo (Jungmun) bölgesinde, Hello Kitty Island alışveriş merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Camellia Tepesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jeju Havacılık Müzesi ile 7,1 km (4,4 mil) ve Jeju Teddy Bear Müzesi (Jeju Oyuncak Ayı Müzesi) ile 9,4 km (5,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 71 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Parlor)
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x