POD Camps Bay

Route 62, Cape Town
POD Camps Bay Genel
POD Camps Bay Genel
POD Camps Bay Genel
POD Camps Bay Öne Çıkan Resim
POD Camps Bay Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
POD Camps Bay
3 Argyle Road Camps Bay Route 62, Cape Town

Cape Town (Camps Bay) bölgesindeki POD Camps Bay misafirlere Masa Dağı ve Greenmarket Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Güney Afrika Ulusal Sanat Galerisi ile 6,3 km ve Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi ile 7,5 km mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için ısıtmalı zemin bulunan 17 odamız vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Oda
Oda (Mini Mountain)
Room
Oda, Dağ Manzaralı
Room
Classic Oda
Room
Luxury Oda, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x