Pleskov Hotel

Novoizborsk
Pleskov Hotel Genel
Pleskov Hotel Genel
Pleskov Hotel Genel
Pleskov Hotel Öne Çıkan Resim
Pleskov Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Pleskov Hotel
Anohova Guba Village, Pechorsky District , Novoizborsk

Pleskov Hotel misafirlere Novoizborsk merkezinde, Pskov Regional Puppet Theater ile 15,6 mi (25,2 km) mesafede ve Clerical Chambers Museum Preserve ile 16 mi (25,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Trinity Cathedral ile 16 mi (25,8 km) ve Havari Emsali Prenses Olga Heykeli ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Restaurant Pleskov, Pleskov Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 49 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x