Lukomorie

Krupp
Lukomorie Genel
Lukomorie Genel
Lukomorie Genel
Lukomorie Öne Çıkan Resim
Lukomorie Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Lukomorie
Molochkovo Village , Krupp

Krupp bölgesindeki Lukomorie konaklamanızda, Meryem Ana Pskovo-Pechersky Manastırı ile 14,2 mi (22,9 km) ve Izborsk Devlet Müzesi ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Pskov Regional Puppet Theater ile 17,8 mi (28,6 km) ve Mirozhsky Manastırı ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

22 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Kır Evi
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sauna
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sauna
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sauna (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x