Plaza Athenee Hotel

Kuwait City
Plaza Athenee Hotel Genel
Plaza Athenee Hotel Öne Çıkan Resim
Plaza Athenee Hotel Dış Mekan
Plaza Athenee Hotel Dış Mekan
Plaza Athenee Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Plaza Athenee Hotel
Block 18 - Bnaid Al Qar - Opposite Fridays, Behind Al Manar Complex , Kuwait City

Kuwait City bölgesindeki Plaza Athenee Hotel misafirlere deniz kıyısında, Su Parkı ve Kuveyt Kuleleri ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maritime Museum ile 1,4 mi (2,3 km) ve Modern Art Museum ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Versai misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere kuaför, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x