Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive

Puerto Vallarta
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive Genel
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive Genel
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive
Olas Altas 380 Col. Emiliano Zapata , Puerto Vallarta

Playa Los Arcos Resort & Spa - All Inclusive misafirlere Puerto Vallarta (Romantic Zone) bölgesinde, Malecon ve Olas Altas Caddesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Kruvaziyer Terminali ile 5,2 mi (8,4 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı Mi Pueblito misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

160 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Habitacion Superior Doble
Room
Habitacion Superior Vista Parcial al Mar
Room
Habitacion Sencilla Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x