Hotel Mercurio - Caters to Gay Men

Pasifik Sahili, Puerto Vallarta
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men Öne Çıkan Resim
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men Dış Mekan
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men İç Mekan
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men İç Mekan
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Hotel Mercurio - Caters to Gay Men
Francisca Rodriguez 168 Pasifik Sahili, Puerto Vallarta

Hotel Mercurio - Caters to Gay Men misafirlere Puerto Vallarta (Romantic Zone) bölgesinde, Malecon ve Olas Altas Caddesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kruvaziyer Terminali ile 5,3 mi (8,6 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x